Konzorciumi partner

A Miskolci Egyetem és konzorciumi partnere, a B-A-Z Megyei Területfejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft. által közösen megvalósítani kívánt projekt központi eleme az egyetem társadalmi és gazdasági szerepének erősítése, melynek keretében kiemelt hangsúlyt kap a duális típusú képzések fejlesztése. A szakmai tevékenységek a hallgatók/diákok munkaerő-piaci igényekhez kötődő pályaorientációját, a piaci szereplők együttműködésének fejlesztését és erre épülő képzésfejlesztéseket fednek le.

A BAZMFÜ (konzorciumi partner) a megye fenntartható gazdaságfejlesztése érdekében meghatározó szerepet tölt be a munkaerő-piaci igények kiszolgálásban, a széles körű gazdasági partnerség megteremtésében, a megyei fejlesztési stratégiák szinergiájának biztosításában. 

A projektben érintett munkaerő-piaci szereplők együttműködését biztosító szakmai koordinátorként való részvétele elengedhetetlen az ügynökség fő szervezeti céljának megvalósításához, mely szerint az ügynökség B.A.Z. Megye kiemelt fejlesztési módszertani központjává kíván válni. 

 

Elérhetőségek:

 

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Fejlesztési Ügynökség

Cím: 3525 Miskolc, Városház tér 13.

Tel.:46-500-430, 500-431

Fax.: 46-500-433

e-mail: mfu.miskolc@chello.hu 

honlap: http://members.chello.hu/bazmfu/